مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تمکین

باسلام! من زوجه هستم و همسرم 8 ماهه منو از خونه بیرون کرد و رسما توی پیامک هاش همه چیز رو توضیح داده و گفته هک منو بیرون کرده منم با شهود و پیامک هایی که پرینت گرفتم دیروز به دادگاه تمکین رفتم و جلسه تشکیل شد و حتی وسایل منو هم بیرون ریخت و خونه رو فروخت شاهد هم داشتم و اونهارو به جلسه بردم
اما با کمال ناباوری قاضی دو ساعت بعد جلسه رای را صادر کرد و عدم تمکین منو غیر موجه دونستن و رای همون روز به من ابلاغ شد و به من 20 روز فرصت برای تمکین دادند! و سوال من اینه من که الان خونه ای نیست که بخوام برگردم و خونه رو فروخته و با وجود دلایل منطقی من الان باید چکار کنم؟ من خونه ای نیست که بخوام برمو تمکین کنم و اصلن نمیدونم شوهرم کجا زندگی میکنه الان .. توروخدا راهنماییم کنین ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما به دادگاه اعلام کنید که خونه نیست