مشاوره حقوقی رایگان - شهادت فرزند برای ضرب و جرح همسر

سلام. شوهر بنده من را مورد ضرب و شتم در حضور فرزندم قرار داده و آرنج و بازوی بنده دچار کبودی شده و مچ پای بنده هم زخم شده است
( کبودی ها و زخم هر کدام به اندازه یک بند انگشت یا بیشتر هستند.)
از پزشکی قانونی نامه گرفته و شکواییه تنظیم کرده ام.
دو سوال دارم:
اول این که آیا دختر من که شاهد ضرب و شتم بوده با توجه به این که 18 سال کامل نیست و چند ماه دیگر 18 سال او تمام میشود میتواند شهادت بدهد؟
دیه سه قسمت کبودی دست و آرنج و زخم روی پا چه مبلغی است؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فرزند می تواند به عنوان مطلع شهادت دهد.
امین احمدی وکیل دادگستری شهرستان اهواز

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
جواب سوال اول بله می توانند .
دوم:توسط خود پزشک قانونی معین می شود.