مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد جهیزیه توسط زوج

با سلام. رای تجدید نظر استرداد جهیزیه اینجانب در اجرای احکام است ولی زوج قصد پس دادن جهیزیه را ندارد و مقداری از وسایل را من خریداری کردم ولی به اخطارهای واحد اجرا توجه ندارد. من میتوانم حکم جلب این آقا را بگیرم؟ من عین وسایل رو میخواهم و نمیخواهم در ازای آن پول به صورت قسطی دهد یا از حقوق او کسر کنند؟ آیا راه حلی وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت عدم استرداد عین جهیزیه ، شما می توانید درخواست جلب زوج را به قاضی اجرا احکام بدهید تا پس از جلب زوج ایشان
مجبور به استرداد جهیزیه بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید با مامور اجرا جهزیه خود را جمع نمایید