مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام
من 6 ماه پیش در دادگاه حل اختلاف توافق کردم هر چیزی که در لیست سیاهه موجوده رو تحویل بدم ینی اگر هست ، طی 15 سال زندگی مقداری از بین رفته ویا خودم خریداری کردم حال اینکه بعد از تحویل اقدام کردن برای کارشناسی نبودن اقلامی که از بین رفتن قیمت گذاری کردن من اعتراض ارجاع دادم با اینکه وسایلی که من خریدم بعدا با خط دیگری به پایان لیست اضافه کردن ، بعد از گذشت 6 ماه بدون هیچ ابلاغی حکم جلب برای من گرفتند چکار میتونم انجام بدم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لیست جهیزیه طبق سیاهه توسط زوجه قابل استرداد است اما اگر زوج فاکتوری به نام خودشان دارد میتواند دادخواست دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر ثنا دارید که به طور قطع ابلاغ صورت گرفته و یا در قسمت پرونده های شما روند کار موجود می باشد. در خصوص سیاهه سازش شده در شورا می بایست مطابق آن یا عین آنها و اگر وجود نداشت یا مثل یا قیمت آن را پرداخت نمایید. اگر مدعی جعل سیاهه هستید می بایست شکایت به دادسرای محل خود به اتهام جعل علیه افرادی در سیاهه مرتکب الحاق شده اند، نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در حالت کلی اقلامی که در سیاهه جهیزیه قید شده است قابلیت باز پس گیری دارند و اقلامی از این لیست که در طول زندگی مشترک خراب یا مستهلک شده و یا به مصرف رسیده است در حکم تلف است و قابلیت باز پس گیری ندارد . شما اگر مدارکی در خصوص اقلامی که شخصا آن را خریداری نموده اید دارید از جمله فاکتور و یا شاهد باید ضمن یک لایحه دفاعیه تخصصی به شعبه مربوطه اعلام نمایید . از طرفی در خصوص الحاق این موارد به سیاهه بهترین اقدام تنظیم شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول می باشد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اقلامی که خرید نموده اید فاکتور ارایه دهید
اقلامی که تلف شده قابل باز پس گیری نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
لوازمی که در سیاهه وجود دارد در صورت وجود متعلق به زوجه می باشد و در خصوص لوازمی که توسط زوج خریداری شده با ارائه فاکتور امکان اثبات وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید نسبت به رای صادره اعتراض مینمودیداگر زمان سپری شده باید دادخواست اعسار وتقسیط بدهید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

جهیزیه طبق سیاهه توسط زوجه

قابل استرداد است
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت دادخواست استرداد جهیزیه نمایید و پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق رئیس مجتمع پیگیری کنید.یا حفاظت اطلاعات قوه قضائیه 1580