مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط

آیا بعد قطعی شدن رای و بعد اجراییه اگه تعدیل اقساط بدیم باز هم بازداشت میکنن یا بعد رای تعدیل اقساط میفرستن زندان؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دیگه زندان فرستاده نمیشود اگر تقسیط شده باشد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام پس از قطعی شدن رای باید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید ، اگر این دادخواست در مهلت سی روزه پس از ابلاغ اجراییه ثبت شده باشد از شما تامین نمیخواهند ، و گرنه باید تامین بدهید وگرنه بازداشت دارد