مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مقصر شدن در تصادف

سلام، خسته نباشید. همسر بنده حدود پنجاه روز پیش با یک دستگاه پراید با دوچرخه سواری که دو تا نوجوان سوار آن بودند، تصادف کرد. این دوچرخه سوار به علت داشتن دو تا سرنشین تعادل کافی نداشته و جلوی ماشین پیچیده است. یکی از نوجوان‌ها هیچی نشده بود و آن یکی هم یک کم پای او دچار آسیب شده ولی نشکسته است. افسر کروکی کشید و صد در صد دوچرخه سوار را مقصر دانست. پدر پسر اعتراض کرد و همسر بنده را مقصر دانستند و دوباره بیمه از ما خواست یک هیات پنج نفر را بگیریم. هیات پنج نفره آمد و پنجاه پنجاه زد و حالا دوباره پدر این پسر اعتراض کردند. میخواهم بدونم 7 تا افسر بعدی بیایند این نظری پنجاه پنجاه را به نظر شما رد میکنند؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود اینکه آن ها چه نظری بدهند مشخص نیست به دلیل اختلاف نظر به کارشناس 7 نفری ارجاع شده که با توجه به اوضاع و احوال باید نظر بدهند.اعم از اینکه دوچرخه سواران توانایی کنترل دوچرخه رو داشته یا خیر ،یا اینکه زمان اتفاق حادثه مهم است

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
هر دو احتمال ، یعنی رد یا تایید نظر وجود دارد.