مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب

سلام. من به طرفیت پدرم اثبات نسب دادم و پدرم مرحوم شده است و گفتند باید گواهی انحصار وراثت برای تنظیم دادخواست رو بیاوری ولی داخل گواهی اسم من نیست چون پدرم برای من شناسنامه نگرفته بود. با نبودن اسم من در گواهی، سمت کارشناسی که میخواهد برای من دادخواست تنظیم کند چیزی نمیگوید؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

سوالاتون واضح نیست.
اگر پدرتون فوت کردن دادخواست اثبات نسب رو باید بیطرفی وراث بدین

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

سلام شما باید به طرفیت وراث اثبات نسب بدهید و نبود اسم شما در گواهی انحصار وراثت قانونی است چون شما شناسنامه نداشته اید حتما رسیدگی میشه و هدف از اثبات نسب برخورداری از حقوق و مزایای قانونی است از جمله داشتن شناسنامه ، قید شدن نام شما در گواهی انحصار وراثت و غیره

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سوال واضح نمی باشد.مسلما وقتی شما دعوی اثبات نسب مطرح کردید در گواهی انحصار وراثت ثبت نشدید پس اشکالی متوجه این امر نیست