مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت

سلام. زمین به عنوان مشارکت‌ 50_50 با شخصی مشارکت نموده ام و طبق قراداد ایشان بايد دو ماهه جواز ساخت میگرفت ولی 11 ماه طول کشید و بعد از 11 ماه شروع به ساخت نمود. فنداسیون اجرا نمود ولی در اجرای کم کاری نموده است. مهندس ناظر کار را تایید نمود و تعطیل نموده است. در قرارداد آمده اگه ساختمان بیش از 3 ماه پیشرفت نداشته باشد بعد از کارشناسی مالک میتواند خود ادامه کار دهد یا به دیگری واگذار نماید. با این وضعیت بنده چطور کم کاری سازنده‌ ثابت‌ نمایم یا این که کارشناسی بیاورم جهت ارزیابی کار را جهت ساخت به کسی دیگری واگذار نمایم. راهنمایی نمایید. تشکر

پاسخ ها :

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

سلام دادخواست تامین دلیل بدهید و بعدا واگذار کنید مشکلی نیست

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

ابتدائا تامین دلیل نمایید و با ارسال اظهارنامه یازنده رو مطلع فرمایید.اما نهایتا جهت مشاوره ی درست مطالعه ی قرارداد لازم است

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

دادخواست تامین دلیل بدین تا موضوع از طریق ارجاع به کارشناسی تامین دلیل بشه
البته برای گرفتن مشاوره دقیق لازمه قراردادتون مطالعه بشه و جهت انجام این امر به یکی از وکلای شهر محل اقامتشان مراجعه کنید.