مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده خودرو قبل از انتقال سند

سلام. آیا در خرید خودرو با وکالت در صورتی که قبل از اتمام مراحل فک پلاک و انتقال سند خودرو فروشنده فوت کند باز هم برای ادامه مراحل انتقال وکیل میتواند اقدام کند؟ در صورت پاسخ منفی آیا در وکالتنامه میتوان برای این مشکل پیش‌بینی و راه‌حل داد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قبل از هرگونه اقدامی درصورت فوت فروشنده وکالت اثر قانونی نداشته و باید مجددا از ورثه ان شخص وکالت اخذ ویا از طریق دادگاه الزام به ایفا تعهد وفک پلاک وانتقال سند رسمی را بخواهید