مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده پس از عقد قولنامه

با سلام
بنده چندسال پیش خودرویی از برادرم خرید کردم و صرفا قولنامه تدوین کردیم.متاسفانه اخیرا برادرم فوت شدند.آیا این موضوع مشمول گواهی انحصار وراثت و مالیات بر ارث میشود یا میتوان بدون تشریفات اداری اقدام به انتقال با حضور وراث نمود؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام باید گواهی انحصاروراثت اخذ بشه و به طرفیت وراث قانونی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی رو مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی انحصاروراثت بگیرید و به طرفیت وراث قانونی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی رو مطرح کنید