مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو توسط وراث

با سلام ، چند سال پیش یه خودرو پیکان رو از همسایمون قولنامه ای خریدیم و قرار شد فردا بریم برای انتقال سند که متاسفانه فروشنده یا همون صاحب سند فوت کرد
و ما هم چند بار به وراث برای انتقال سند گفتیم ولی متاسفانه اهمیت نمیدن و نمیان سند رو بنام کنن
ما هم قصد فروش داریم
و سند خودرو هم در دست وراث هست برای سند زدن ماشین باید چکار کنیم ،
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام دادخواست انتقال و تنظیم سند رسمی بانضمام خسارات و هزینه های دادرسی را علیه همه ورثه دهید