مشاوره حقوقی رایگان - توقیف آپارتمان برای مهریه

عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. بنده حدود 9 ماه هست که با همسرم اختلاف دارم و ایشان تقریبا 3 ماه هست مهریه رو اجرا گذاشته است مهریه او 300 سکه عندالاستطاعه هست که از اداره ثبت اقدام کرده و ماشین و مقداری پول در حساب رو هم توقیف کرده است. بنده یک واحد واحد آپارتمان 110 متری در حال ساخت دارم که موعد تحویل آن 6 ماه دیگر می باشد و در تهران دارم. آیا با درخواست ایشان قابل توقیف هست؟
بنده به دلیل پیشگیری از این کار این واحد را به صورت قانونی در تعاونی به نام مادرم زدم و مبایعه نامه نیز برای 5 سال پیش تنظیم شده است. آیا باز احتمال توقیف یا هر مشکل حقوقی دیگر هست؟ ضمنا بنده کارمند هستم. با تشکر از زحمات شما عزیزان.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا اپارتمان پیش خرید شده جز مستثنیات دین نیست
ثانیا قابل توقیف است ولیکن مادر شما باید بعنوان شخص ثالث اعتراض خود را به توقیف اعلام تا دادگاه نسبت به صحت وسقم ونحوه معامله رسیدگی وحکم مقتضی صادر نماید