مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب توسط زوجه

سلام. من زوج هستم با همسرم یک آپارتمان سه دانگ سه دانگ داریم و وکالت طلاق با خانومم هست. من به اختیار خود در اثر مشاجره از خانه بیرون زدم و الان همسرم قفل درب را عوض کرده و اجازه ورود نمیدهد از آن طرف بیم آن را دارم که به زور وارد شوم بلایی به سر همسرم بیارم. چون حرف های نامربوطی میزند که آدم رو مجبور به کار اشتباه کند.
آیا اجازه این کار را دارد یا نه و اگر نه چه راهکاری وجود دارد که بدون دعوا و آبروریزی به خانه برگردم؟
هر موقع دعوا کردیم همسرم درخواست مهریه داده مثلا سه سال پیش ولی این بار این کار را نکرده. آیا ممکن هست درخواست توقیف داده و من متوجه نشدم و اگر درخواست کند میتواند آپارتمان رو از چنگ من در بیاورد و اگر این کار را میخواهد بکند، من چی کار کنم جلوی این کار رو بگیرم؟ ممنون میشوم اگر جواب بدید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید به اتهام ممانعت از حق از ایشان شکایت کنید یا دادخواست رفع ممانعت از حق به دادگاه حقوقی تقدیم کنید .
موفق باشید