مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ملکی

با سلام.
بنده واحدی را خریداری کردم که داخل سند و مبایعه نامه ان ملک قید شده است که دارای پارکینگ مشاع میباشد. الان اون ملک رو فروختم. و مالک جدید، عنوان نمودند که سایر ساکنین بیان کردند. این واحد دارای پارکینگ نمیباشد و حق استفاده از پارکینگ را ندارد. و مالک جدید مدعی خسارت شده است. تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر پارکینگ ندارد شما باید خسارت پرداخت نمایید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام شما هم میتوانید برای درخواست خسارت به مالک قبل از خودتان مراجعه کنید