مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خواب تاکسی

سلام بنده با یه تاکسی تصادف کردم و مقصر شدم تصادف شدیدی هم نبوده مسافر تاکسی صدمه دید ولی در کلانتری رضایت داده الان راننده تاکسی میگه از روزی که ماشین توقیف شده ‌‌تا اخرین روزی که تعمیرش کنم باید هزینه خواب تاکسی رو بدی به قول خودش 20 روز کار تعمیر داره خواستم بدونم تا موقعی که از توقیف دربیاد باید خواب ماشین رو بدم یا تا موقعی که تعمیر بشه. ممنون میشم جوابمو بدید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت و صدور حکم طبق نظر کارشناس تا زمان تعمیر باید اجرت ماشین پرداخت بشه