مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل خواب تاکسی

سلام ناریخ 22 اسفند سال گذشته تصادف کردم که مقصر ماشین پشتی بوده وباعث برخورد من به تیبا که جلوی من بوده به علت شدت تصادف با تاکسی من از عقب و جلو و نظر کارشناس و افت قیمت و خواب تاکسی یک ماه دادن به علت تعطیلات بیمه خسارت نداده خسارت بیشتر از سقف بیمه بوده.. لیکن یک ماه خودرو غیر زمان تعمیر در پارکینگ بوده لطفاً بفرمایید خسارت از زمان تصادف تا تعمیر نهایی رو از مقصر میتونم مطالبه کنم یا خیر... البته هنوز زمان دادگاه هم پیامک نشده تا الان ــ. خواب خودرو غیر از خواب در تعمیر گاه... تشکرو خسارت بروز

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمامی خسارت طبق نظر کارشناس از راننده مقصر قابل مطالبه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان خسارات و غرامات قابل وصول است مطابق قاعده لاضرر

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله. باید منافع این مدت و خسارات مازاد بر سقف بیمه رو از مقصر مطالبه کنید.