مشاوره حقوقی رایگان - موجودی ناکافی

سلام.
من چند نفر به حسابم پول واریز کردن رفتم مغازه که برداشت کنم نوشت موجودی ناکافی خواستم بدونم امکانش هست به دلیل کلاهبرداری مسدود شده باشه من 14سالمه کارت به نام خودمه اما وکیل بابام هست اگر به شعبه مراجعه کنم بهم میگن چرا پول برداشت نمیشه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مسدود باشد اعلام میشه مسدود است از طریق شعبه پیگیری نمایید