مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند از شناسنامه مادر

با سلام. مادر بزرگ من از ازدواج اول خود دو فرزند داشت که اولی دایی ام و دومی مادر من هست و طلاق گرفت.
از ازدواج دوم 8 فرزند دارد 3 پسر و 5 دختر. الان که شناسنامه را عوض کرده و شناسنامه های جدید گرفته است. اسم مادر، دایی و اسم شوهر اول او در شناسنامه نیست و فقط اسم شوهر دوم و بچه های او هست. چطور ممکن هست؟ آیا این کار قانونی هست یا غیر قانونی؟ آیا ثبت احوال میتواند این کار بکند؟ اصلا احتمال همچین کاری هست؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام با مراجعه به ثبت احواد قابل اصلاح هست چون سابقه شناسنامه در ثبت احوال موجود هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نام همسر تعییر میکند انا فرزندان خیر و در استعلام ثبت احوال نشان داده می شود