مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند از شناسنامه

با خانمی بمدت یکسال صیغه کردم . در مدت صیغه بچه دارشدیم . از همان لحظه تولد آن خانم گفت که من بچه را نمیخواهم وبچه رامن وخانمم تحویل گرفتیم حالا آن خانم برای تعویض شناسنامه رفته گفتن بچه داری ایشان هم نمی خواهد نام بچه در شناسنامه اش باشد تکلیف اش چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان حذف نام فرزند نمی باشد….

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام ،نمی شود نام فرزند نسبی را حذف نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دلبخواهی نمی‌باشد حتماً می‌بایست رد شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم قانون ثبت احوال است و ایشان مکلف تبعیت از قانون می‌باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان حذف نام فرزند از شناسنامه طبق قانون وجود ندارد.