مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورای حل اختلاف ملارد چگونه است

شکایت از شورای حل اختلاف ملارد کرج ........ بنده ح.ن پرونده دارم با صاحبخونه ام من با سند و مدرک تو دادگاه مدارک برای متهم کردن میام به چند دلیل یک این شعبه با اینکه حضور پیدا کردم برای تمدید قرارداد کرونا برگه ای از بنده گرفتن که توافقی 15درصد به کرایه اضافه بشه بنده قبول کردم و برام نامه ای اومده بدلیل حضور نداشتن تو دادگاه حکم تخلیه خونه بنده داده در شرایطی که من تست کرونا دادام جوابش مثبت بوده و عمو و زن عموی بنده چند رور پیش بر اثر کرونا فوت شدن دو این دادگاه وانت پیکان بنده رو که کنار خیابون بساط جکرگی دارم و ماشین وسیله امرار معاش و دین است وانت و استشهاد بردم برای اثبات حرفم و صاحبحونه مبلع 15 میلیون برای ودیعه گرفت و بدون خواستن بنده حکم تخلیه داده و هشت میلیون گرفتن از صابخونه من به زودی این شغل ها رو با سند محکوم میکنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به رئیس شورای حل اختلاف دادگستری مربوطه مراجعه و شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید اعتراض کنید به رای
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر میتوانید تماس بگیرید