مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر و حکم تخلیه

باسلام و ممنون از وقتی که برام میگذارید و پاسخ میدهید، 22 مهر1400 مهلت اجاره خانه ما تمام میشود ، ما در قم و پایین شهر ساکن هستیم و صاحبخونه تمدید نمی کند و میگوید که خانه خودم است و پاهایم درد میکند و خودم میخواهم بیایم پایین بنشینم، (40 الی 50 سال سن دارن) ما همکف هستیم و آنها طبقه بالایی ما. ما واقعا شرایط جابه جا شدن را نداریم واگر نه اصلا راضی به اذیت کردنشان نیستیم، اجاره ها را هم داده ایم و رسید گرفته ام و ما با 20 درصدی که قانون کرونا گفته موافق هستیم اضافه کنیم. و او هیچ کدام از بند های قانون کرونا که بتواند حکم تخلیه بگیرد را ندارد. آیا او میتواند باز حکم تخلیه بگیرد؟؟ ترو خدا زود جوابم را بدهید بازم ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.