مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

باسلام و ممنون از وقتی که برام میگذارید و پاسخ میدهید، 22 مهر1400 مهلت اجاره خانه ما تمام میشود ، ما در قم و پایین شهر ساکن هستیم و صاحبخونه تمدید نمی کند و میگوید که خانه خودم است و پاهایم درد میکند و خودم میخواهم بیایم پایین بنشینم، (40 الی 50 سال سن دارن) ما همکف هستیم و آنها طبقه بالایی ما. ما واقعا شرایط جابه جا شدن را نداریم و اگر نه اصلا راضی به اذیت کردنشان نیستیم، اجاره ها را هم داده ایم و رسید گرفته ام، و ما با 20 درصدی که قانون کرونا گفته موافق هستیم اضافه کنیم.و او هیچ کدام از بند های قانون کرونا که بتواند حکم تخلیه بگیرد را ندارد. آیا او میتواند باز حکم تخلیه بگیرد؟؟ ترو خدا زود جوابم را بدهید بازم ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شما شرایط مصوبه کرونا را رعایت نکرده باشید محکوم به تخلیه می شوید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به مصوبه کرونادتا سقف 25درصد افزایش امکان تخلیه وجود ندارد و نمیتواند شما را بیرون کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت وجود شرایطی میتوانید تخلیه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توان دستور تخلیه گرفت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
اگر موجر استثنائات قانون مصوبه ستاد کرونا را نداشته باشد دستور تخلیه صادر نخواهد شد
و قرارداد اجاره خود به خود
با افزایش. 25 درصد تمدید خواهد شد