مشاوره حقوقی رایگان - شرط کاهش اجاره و عدم تخلیه به بهانه کرونا

با سلام مستاجر پس از گذشت 6ماه از قرارداد دوساله و عدم پرداخت اجاره در این مدت مجددا مارو به بنگاه فراخوان کرد و اجاره یک تومن رو به بهانه های مختلف به 600 تومن کاهش داد و امضا داد که در تاریخ 12 شهریور 1400یعنی پایان قرارداد یکساله ملزم به تخلیه است ولی حالا به بهانه کرونا تخلیه نمیکند و همان 20درصد قرارداد دوم را برای تمدید قبول دارد ایا میتوان باتوجه به اینکه خودش قبول کرده با تخفیف اجاره در این تاریخ تخلیه خواهم کرد حکم تخلیه بگیریم؟

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
از انجایی که در این خصوص توافقی فی‌مابین شما وجود دارد ایسان نمیتواند به بخشنامه استناد کند، لذا امکان تخلیه وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله به احتمال زیاد حکم تخلیه صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تخلیه با این توضیحات وجود دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
خیر
به دلیل نپرداختن اجاره می‌توان تخلیه گرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر نوشته شده باشد ممکن است شما بتوانید تخلیه بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود امکان تخلیه وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.