مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

سلام خسته نباشید . من در سال 84 طلاق گرفتم دخترم 7 ساله بود همسرم به حبس محکوم شد و 6 سال بعد ازاد شد ازدواج مجدد کرد. ولی ریالی نفقه به دخترم پرداخت نکرده. الان دخترم 23 سالشه میخواستم بدونم دخترم میتوونه شکایت کنه و طلب نفقه از سال 84 رو تا به امروز داشته باشه .. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام خیر نفقه ایام گذشته قابل مطالبه نیست مگر در حکم طلاق، زوج محکوم به پرداخت نفقه شده باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر.در مورد نفقه فرزند معوقه تعلق نمیگیرد. نفقه فرزند از تاریخ دادخواست است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نفقه معوقه به فرزند تعلق نمیگیرد ولی نفقه حال دخترتان را میتوانید تقاضا کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات پاسخگویی تماس بگیرید 09113963026