مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

سلام . برای دریافت نفقه دختر مجرد از پدر حتما باید پیش پدرمون زندگی بکنیم ؟من پیش مادرم زندگی میکنم .البته پدر مادرم طلاق نگرفتن،پدرم به خاطر دعواهای خانوادگی جدا از ما زندگی می‌کنه .آیا پدرم می‌تونه بگه برای دادن نفقه حتما باید بیای پیش من زندگی بکنی ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر در هر صورت باید نفقه توسط ایشان پرداخت گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر در صورت تجرد و عدم امکان اشتغال دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت پدر مطرح نمایید اگر بالای 18سال سن دارید اصالتا و اگر زیر18سال دارید مادر دادخواست ثبت نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
ربطی به زندگی کردن با پدر ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما میتوانید هر جا تمایل دارید باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیلی اجباری وجود ندارد پدر مکلف است نفقه شما را تا زمانی که به سن قانونی رسیده باشید و یا مجرد باشید پرداخت کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
پدر به دليل حق ولايت مي تواند اعمال سرپرستي نمايد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر شما دختر مجرد یا مطلقه هستید و فاقد شغل می باشید شما باید دادخواست مطالبه نفقه جاری به طرفیت پدر اقامه نمایید که توسط کارشناس رسمی میزان نفقه ماهیانه تعیین خواهد شد
و پدر مکلف است که نفقه را پرداخت نماید

اگر سن شما بالای 18 سال است خود شما باید دادخواست اقامه نمایید ولی اگر شما کمتر از 18 سال دارید باید مادر و به اسم شما دادخواست اقامه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر نیازی نیست باید ماهیانه واریز شود.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر نفقه شما قابل مطالبه است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر الزامی ندارد میتوانید مطالبه نفقه مستمر خود را ارائه دهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، ایشان موظف به پرداخت نفقه ی شماست .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نیازی نیست که حتما با هم زندگی کنید⚖