مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

سلام بنده فرزند جانباز 25 درصد هستم و تاکنون از هیچکدوم از مزایای جانبازی پدرم استفاده نکردم و همچنین پدرم هم از سهمیه جانبازی استفاده نکرده و استخدام و بیمه نبودن و کمک معیشت بگیر بنیاد بودن میخواستم بدونم حالا که پدرم از سهمیه استخدامی استفاده ای نکرده بودن بنده میتونم اقدامی بکنم؟ یعنی بنیاد میتونه منو اداره ای یا ارگانی مشغول به کار بکنه و اگه اشتباه نکنم پدرم سرباز سپاه بودن و از طرف سپاه به جنگ رفتن.
و اینکه شوهرم بیمه نیست و بنده هم نه بیمه نه دفترچه ای دارم بابت این موضوع هم بنیاد کاری نمیتونه بکنه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به درصد جانبازی پدر ، شما می توانید از سهمیه استخدام یا ..... استفاده نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه کنید