مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین دست دوم

با سلام و ادب ، بنده تقریبا یک ماه پیش ماشین ام وی ام دست دوم خریدم و سند زدم چند روز بعد از خرید به مسافرت رفتم که موقع برگشت ماشین خراب شدیعنی کلا دیگه روشن نشد ، علاوه بر ضرر و زیانی که دادم تا ماشین و به نزدیکترین نمایندگی در تهران بیارن ، نمایندگی اعلام کرد تسمه تایم مشکل داره تسمه تایم پاره کرده بود در صورتی که تسمه تایم خودرو گویا تازه عوض شده بود هنوز از 2000 کیلومتر بعد از تعوی تسمه تایم هم نگذشته بود تعمیرگاه مدیران خودرو گفتن باید موتور کامل باز بشه تا مشخص بشه خرابی تا کجا ادامه داره و وقتی باز شد گفتن کلا خراب شده و موتور تا انتها چرخ شده بخاطر تسمه تایم بدی که استفاده شده و کل داخل موتور ماشین ساییده شده به همین خاطر بنده گفتم دست نزنن به ماشین و موتور ماشین و بستن وقتی رفتم سراغ فروشنده زیر بار نرفت و به زور قبول کرد که بنده رو به تعمیرگاهی که ماشین و میبرده معرفی کرد و تعمیرکار به شرط اینکه ماشین و تعمیر کنه اگر بعد از تعمیر مشکلی نداشت و نمایندگی تایید داد قبول کرد ماشین و تعمیر کنه و بنده یه تسمه تایم از نمایندگی خریدم و تحویل ایشون دادم ماشین دو سه هفته دست ایشون بود هفته پیش تحویل گرفتم که تا به امروز 4 بار ماشین جوش آورده مجدد بردم تعمیرگاه نمایندگی مدیران خودرو گفتن برای سیلند ها می باشد و اگر بخوان به سیلندر و سر سیلند دست بزنن حدودا 6 میلیون به بالا خرج داره به تعمیرکار که ماشین و درست کرده زنگ زدم ایشون زیر بار نمیرن و حرفی که زدن و قبول نمیکنن و میگن برو شکایت کن به من ربطی نداره میخوام بدونم میتونم شکایت کنم هم از فروشنده و هم از تعمیرکار و میتونم ماشین و برگردونم به فروشنده و خسارت بگیرم ؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

میت نید فسخ معامله بدید اماقیمت زمان معامله بهتون تعلق میگیره