مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام وقت بخیر من می‌خوام از خانواده جدا بشم و مستقل زندگی کنم . مانعی برای من وجود داره ؟ چون یه ماه دیگه 18سالم میشه و اینجا اصلا آرامش روحی روانی ندارم و مدام از طرف خانواده مورد بازخواست قرار می‌گیرم و همش فحش میدن و واقعا تا به اینجا هم هیچ کاری برام نکردن . بابام خیلی پولداره اما هزار تومنی هم به ما نمیده حتی اجازه نمیده بریم بیرون ما رو زندانی می‌کنه و کتک میزنه و تهدید می‌کنه که نریم به سمت دادگاه و شکایت . و امسال هم بخاطر خانواده ام نتونستم کنکور قبول بشم. الان من میتونم برم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله می توانید مستقل شوید و نفقه شما برعهده پدر می باشد
از اورژانس اجتماعی و مشاورین روانشناس کمک بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بعدازرسیدن به سن 18سال تمام شمامیتوانیدمستقل زندگی نمایید،ضمن اینکه هم اکنون نفقه شمابرعهده پدرتان می باشدوشمامیتوانیدازاورژانس اجتماعی کمک بگیرید