مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط

سلام شاکی به رأی بدوی اعسار معترض شده قصد جرح اقربای درجه یک و نقض دادنامه و دریافت یکجای دیه را دارد (هنوز باور نکرده که در توانم نیست).
1-آیا بنده نیز به رای بدوی اعتراض کنم و درخواست تعدیل اقساط کنم (نسبت به پرداخت پیش قسط ناتوان و اقساط کمی سنگین میباشد)؟
2-لایحه دفاعیه بزنم و با تبادل لوایح شهود را از جرح و دادنامه را نقض شدن حفظ نمایم و بعد از قطعی شدن حکم دادخواست تعدیل اقساط بزنم؟
3-از ترکیب دومورد بالا استفاده کنم؟ به چه صورت؟ دریک لایحه یا در دو لایحه؟
لطفا راهنمایی نمایید. باسپاس و تقدیم احترام

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شما اعسار اط پزداخت یکجای محکوم به رو نمایید به باقی مسائل کاری نداشته باشید