مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی که صوری به نام برادرم زده شده

سلام در سال 87برای وام مسکن سند خونه ام رو صوری به نام برادرم زدم حالا برادرم پارسال فوت شده و زنش طلب مهریه کرده و شکایت کرد که من خونه رو به شوهرش فروختم و من درخواست ابطال سند دادم با شاهد هم همون مشاور املاکی که قول نامه شده و نزدیکان هم هستنن ایا حل شدنی هست خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله
تقاضای ابطال سند رو بدید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

دادخواست ابطال معامله بعلت صوری بودن و فقدان قصد بیع مطرح کنید بهتر است وکیل دادگستری درتنطیم دادخواست با شما همکاری داشته باشد