مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام. بنده به مدت یکسال و نیم بخاطر بد رفتاری های همسرم و نداشتن منزل مستقل منزل را ترک کرده و البته بعد از دو ماه از رفتنم گذشت قصد برگشت را دارم ولی همسرم اجازه نمیدهد و میگوید برای چه منزل را ترک کردم و نمیگذارد برگردم حتی یکبار به منزل مراجعه کردم و مرا بیرون کرد آیا من میتوانم برگردم یا باید حتما از طریق دادگاه پیگیر شوم و در صورت شکایت من از همسرم برای ترک انفاق آیا دادگاه اجازه برگشت به من را میدهد ؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به کلانتری مزاجعه کنید و اعلام برگشت نمایید و صورتجلسه نمایید
و متعاقبش ترک انفاق شکایت کنید