مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر بخاطر کتک زدن

سلام
من دخترم 18 سالمه بابام خیلی بد اخلاقه موجیه
کتک میزنه هم منو هم مامانمو نمیزاره جایی بریم اگه اسرار کنیم کتک میزنه اگه هم مامانم حرفی بزنه مامانمو میزنه خرجی زوری میده با دعوا غر همش تهدید میکنه ازش خسته شدیم مامانم نمیتونه حرفی بزنه چون کسیو نداره بابامم چون میدونه مامانم هیچکسو نداره اذیتش میکنه فحشای خیلی رکیکو زشت میده یه بار کتک زدنش میخاست دستمو بشکونه یه بار میخواست خفه ام کنه یه بار با جا کلیدی زد سر مامانم بعضی موقع ها وسایل میشکونه با کمربند میزنه دستاش سنگینه وقتی میزنه خیلی درد میگیره مامانم میخاست طلاق بگیره نمیزاره ماشین سواری با خاور به نام مامانمه بهش گفته اگه بخای بگیری قبل گرفتن اتیششون میزنم مستاجریم توی خونه داغون افسردگی گرفتم از دستش نمیتونیم بیایم که شکایت کنیم نمیزاره بفهمه انقد میزنه که بمیریم پول نداریم برا شکایت ترخدا نجاتمون بدین آبرومو میبره پیش دوستام ضایع ام میکنه نمیزاره مستقل باشم میتونم کار کنم میتونم خرجی در بیارم فقط یکاری کنید یه کاری کنید از منو مامانمو اجی کوچیکم دور شه ترخدا

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه کتک زدن از حالت عرفی تادیب فراتر هست، میتوانید شکایت کنید

یک وکیل

سلام مادرت مهریه رو احرا بزاره . و هردو شکایت ضرب و شتم مطرح کنید