مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن پدر به فرزند

سلام. من یه دختر 19 هستم پدرم از بچگی منو همیشه کتک میزد با کمر بند با دست طوری که کبودیه بدی داشتم گاهی جلوی فامیل هم میزد فحش هایی بدی میده بد دهنی میکنه تهدیدم میکنه هر دفه به کشتن من و این باعث شده داداش کوچیکم هم مثل اون باشه و چند باری داداشم چاقو کشیده باز کرده میخوام بدونم باید چیکار کنم ؟ میتونم شکایت کنم و به جایی پناه ببرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر شما چنین حقی ندارد . توصیه میشود در صورت درگیری با 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود. با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا به کمکتان بیایند

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورت ضرب وجرح شما میتوانید از ایشان شکایت بکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما با توجه به اینکه به سن قانونی 18 سال رسیده‌اید رشید محسوب می‌شوید و می‌توانید هرگونه تصمیم برای زندگی خود بگیرید ضمن می توانید بابت این موارد شکایت کنید همچنین می توانید با پلیس 123 تماس بگیرید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اورژانس اجتماعی تلفن 123 فعلا کمک بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر پدر جوری کتک بزند که مشمول دیه شود جرم است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید