مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و کتک زدن دختر و همسر توسط پدر

سلام من متولد 1381.11.23 هستم
پدرم با من و مادرم کاری کرده که احساس می‌کنیم از هر نظر حق زندگی نداریم و ارزش هیچی را نداریم و از همه انسان ها کمترین
او به ما فحش های ناموسی میده و به من و مادرم ک هر دو شاغل هستیم حرف هایی مث ج... و خراب میزنه
و گاهی دست رومون بلند میکنه
میتوانم از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هم شما و هم مادر شما می توانید شکایات مختلفی برای پدر داشته باشید سن شما نیز حائز اهمیت است که می توانید بابت توهین حداقل و سایر موارد دیگر شکایت خود را داشته باشید موضوعی مبهم بود تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت توهین و ضرب و جرح شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با شماره گویا 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا برای سرپرستی درست شما کمکتان کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین و ضرب و جرح شکایت کنید

یک وکیل :

با سلام
امکان طرح شکایت از پدر را دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به الفاظ رکیک و توهین آمیز ای که مطرح گردیده و امکان شکایت وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به عنوان توهین وضرب وجرح از ایشان شکایت نمایید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر میتوانید شکایت کیفری طرح کنید