مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان بین ثبت لایحه در دفتر خدمات قضایی و نمایش آن در سامانه اطلاع رسانی پرونده

با سلام
برای من یک ابلاغیه رفع نقص پرونده در دیوان عدالت اداری ثبت شده بود. مدارک مورد نظر را در دفتر خدمات قضایی طی یک لایحه ثبت کردم ولی در سامانه اطلاع رسانی پرونده، این ثبت لایحه را نشان نمی دهد و پیامکی هم برای من ارسال نشده است. آیا بین ثبت لایحه در دفتر خدمات قضایی و نمایش آن در سامانه اطلاع رسانی پرونده مدت زمانی وجود دارد یا به صورت آنی این اتفاق می افتد؟ ممکن است در دفتر خدمات قضایی اشتباهی رخ داده باشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مدت لازم است و باید توسط مدیر دفتر شعبه در سامانه اطلاع رسانی ثبت بشود که زمان لازم است