مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر بزرگ به نوه مطلقه

سلام خسته نباشید پدربزرگم چندین سال است که فوت شدن و بعد ایشون مادربزرگم استفاده میکردن و بعد فوت ایشون هم مادرم استفاده میکنن از حقوق مستمری تامین اجتماعی ایا من که نوه دختری هستم خدا ناکرده بعد مادرم میتونم از حقوق پدربزرگم استفاده کنم نه جایی بیمه هستم و نه شاغلم و مطلقه هم هستم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر تحت تکفل پدر بزرگتان بوده ایید بله مشمول استفاده از ان خواهید بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نوه دختری می تواند از مستمری پدر بزرگ استفاده نماید به شرطی که نوه ،
مشغول تحصیل باشد یا
شوهر نکرده باشد. یا مطلقه باشد و. ..

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر تحت تکفل ایشان بشید بله