مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدربزرگ توسط نوه دختری مطلقه

سلام. من یک خانوم مطلقه ی 52 ساله و از کار افتاده هستم بخاطر مشکل نُخاعی «پلاتین ستون فقرات» آبان سال 77 پدربزرگم فوت شدن سرهنگ تمام شهربانی بودند و هزینه ی کفن و دفن را بعنوان تنها وارث به بنده دادن. من چگونه میتونم حقوق پدربزرگم را برقرار کنم؟ آیا میتونم برقرار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از کارگزینی اداره متبوع با ارایه مدارک هویتی و طلاق نامه اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید رویت مدارک صورت گیرد و بررسی جامع و کاملی از آن داشته باشیم⚖⚖

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که تحت تکفل پدربزرگ باشید می توانید پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید لیکن باید مجرد و بیکار باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میبایست تحت تکفل باشید اما باز درخواست خود را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد

پرداخت مستمری پدربزرگ به نوه دختری در صورتی امکان دارد که نوه از قبل تحت کفالت پدربزرگ بوده باشد
و نوه فاقد شغل و بیمه باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه تحت تکفل می بودید امکان برقراری مستمری می بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در زمان حیات تحت تکفل ایشان بودید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تحت تکفل ایشان بودید مستمری برقرار میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رأی دیوان عدالت اداری به تازگی نوه اناث (دختر) با داشتن شرایط می‌تواند حقوق پدربزرگ یا مادر بزرگ مرحوم خود را دریافت کند. شرط هم این است که نوه دختری مجرد بوده و هیچ منبع درآمدی نداشته باشد.