مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین مجدد

سلام
من دادخواست طلاق یکطرفه از طرف زوج دادم و در مرحله مشاوره هستیم
قبلا اجراییه تمکین گرفتم و همسرم رو به منزل مستقل برده بودم و بعد از یک هفته به دلیل اختلاف؛ همسرم منزل رو ترک کرد و من هم دستور ناشزگی براش گرفتم که قبل از ابلاغ توسط همسرم مبنی بر اینکه من اون رو از منزل اخراج کردم و حاضر به تمکین هست ابطالش کرد و دادورز اجرای احکام هم برای چند روز دیگه وقت داده برای تعیین و تکلیف پرونده تمکین
حالا سوالم اینه که آیا با اینکه دادخواست طلاق دادم هنوز هم میتونم بگم همسرم برگرده یا اینکه اون میتونه بگه که به خاطر دادخواست طلاق از طرف من دیگه حاضر به تمکین نیست؟
و بالاخره تکلیف پرونده تمکین با این شرایط چی میشه؟
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

تا زمانی که حکم طلاق صادر نشده زوجه ملزم به تمکینه