مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد فروشنده آپارتمان

سال 92 یک آپارتمان خریداری کردیم که فروشنده در قولنامه ذکر کرده پارکینک دارد، و این چند سال یک پارکینگ در قسمت حیاط ساختمان با سقف کاذب را برایمان مشخص کرد به عنوان پارکینگ، موقع خرید سند اماده نبود و بعد از ان هم ما توجه نکردیم که در سند ذکر نشده که پارکینگ دارد این واحد اما الان برای فروش به مشکل خوردیم چون در سند ذکر نشده که پارکینک دارد و در شهرداری هم که استعلام کردیم گفتند این واحد بدون پارکینگ هست اما فروشنده موقع فروش به ما نگفت و الان بعد از 5 سال ما این موضوع را متوجه شدیم، میخواستم بدونم با توجه به این که قول نامه موجود هست و در آن فروشنده متعهد به تامین پارکینگ ما شده، اما انجام نداده شکایت کنیم و ادعای خسارت کنیم؟ و دوم اینکه آیا با توجه به اینکه زمان زیادی از سند زدن به نام گذشته، فایده ای دارد شکایت کردن؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع مشمول مرور زمان نمی گردد ومی توانیدبرابر تعهدات مندرج در مبایعه نامه ازفروشنده مطالبه نمائید موفق باشید