مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان نسخی

باسلام، بنده مالک اپارتمان 2طبقه هستم که یک طبقه برای اینجانب میباشد، اپارتمان دارای دو در مجزای پارکینگ میباشد که یکی بنده کوچکتر و یکی بزرگتر که جای پارک دوماشین میباشد، ضمن اینکه ملک نسخ میباشد در مبایعه نامه که مالک تنظیم کرده است قید شده پارکینگ بزرگ کاملا بصورت اختصاصی برای یک طبقه اس، ایا این درست است و معتبر میباشد؟یا اینکه بنده میتوانم از فضای اضافه ان پارکینگ هم استفاده کنم ؟ضمنا متراژ هردوطبقه یکی میباشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به مفاد و شروط قرارداد خواهد داشت
باید مشخص گردد که پارکینگ مشاع است یا اختصاصی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی درست است و فقط یک ماشین میتوانید پارک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پارکینگ مشا می‌باشد که می‌بایست در این صورت با یکدیگر توافق کنید اگر پارکینگ اختصاصی می‌باشد که نسبت به سایر می‌بایست رضایت مالک را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قولنامه نوشته اختصاصی بنابراین برای پارک رضایت مالک لازم هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی طبق مفاد مبایعه نامه اقدامات انجام شود و در صورتی که قصد استفاده از فضای اضافه را دارید بایستی با رضایت مالک این امر را به سرانجام برسانید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در سند هر چی قید شده اون صحیحه اگر صورتجلسه تفکیکی نداشته باشه آنچه قانونیه مالکین در هر قسمت مشاعی بصورت مساپی حق استفاده دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه و هر کسی باید از پارکینگ خودش باید استفاده کنه