مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

سلام و عرض ادب
واحد شماره یک آپارتمانی را از مجموع 8 واحد خرید نموده ام، پارکینگ آپارتمان در دو قسمت تعبیه گشته که زیر واحد بنده پارکینگ واحد 5 و 7 می باشد، زمان خریداری واحد ، فروشنده یک رضایت نامه از صاحب واحدهای 5،7 و همچنین تعهد محضری اخذ نموده که به دلیل پرداخت بدهی این واحدها توسط فروشنده (واحد یک) هیچ گونه حق ادعایی نسبت به پارکینگ نداشته حتی اگر واحدشان را بفروشند ، حال در سند آنان واحد با پارکینگ است ولی در سند واحد خریداری شده بدون پارکینگ است، حال روی این پارکینگ ها می توان حساب کرد؟ می توان گفت با همان تعهد محضری این پارکینگ مال واحد یک می باشد؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توضیحات شما امکان پاسخگویی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ملاک مراجع قضایی سند رسمی مالکیت است