مشاوره حقوقی رایگان - حکم عدم تحویل اموال غیر منقول جهت برگزاری مزایده چیست؟

با سلام بعد از فوت پدرم نامادریم کلیه اموال منزل و همچنین طلاهای مادر مرحومم را به مکان دیگری منتقل نموده حال دادگاه ایشان را به تحویل ترکه جهت فروش در مزایده محکوم نموده است ولی ایشان از دادن اموال به دادگاه خودداری می کنند و منکر وجود اموال شده اند در حالی خودشان قبلا صورتجلسه لیست اموال را انگشت زده و پسر بزرگش نیز به عنوان امین اموال صورتجلسه کلانتری را امضا نموده است. مسئول اجرای احکام می گوید باید بر علیه امین اموال به اتهام خیانت در امانت شکایت کنید در حالی که وکیلمان می گوید باید دادگاه یا حکم توقیف اموال نامادریمان را بدهد یا حکم جلب ایشان را صادر نماید. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیانت در امانت طرح نمایید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

اموال منقول هست
اگر تحویل ندهند متونید کارشناس بخواهید تا قیمت اموال رو مشخص کند تا وی به پرداخت قیمت اموال مذکور محکوم به

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اجرا احکام درخواست جلب محکوم علیه را مطرح نمایید تا یا حکم جلب محکوم علیه صادر بشود یا دستور توقیف محکوم به ، را صادر نماید و ..