مشاوره حقوقی رایگان - حکم عدم تحویل اموال غیر منقول جهت برگزاری مزایده چیست؟

حکم عدم تحویل اموال غیر منقول ترکه پدری از جانب نامادری، جهت برگزاری مزایده چیست؟
با سلام بعد از فوت پدرم نامادریم کلیه اموال منزل و همچنین طلاهای مادر مرحومم را به مکان دیگری منتقل نموده حال دادگاه ایشان را به تحویل ترکه جهت فروش در مزایده محکوم نموده است ولی ایشان از دادن اموال به دادگاه خودداری می کنند و منکر وجود اموال شده اند در حالی خودشان قبلا صورتجلسه لیست اموال را انگشت زده و پسر بزرگش نیز به عنوان امین اموال صورتجلسه کلانتری را امضا نموده است. کارشناس بدوی با مراجعه به منزل نامادری اموال را قیمت گذاری نموده اند و کارشناسان بعدی هم نظر کارشناس بدوی را تایید نموده اند. مسئول اجرای احکام از دادستان کسب تکلیف نموده اند. دادستان نظر داده اند که "اجرائیات آتی بعمل آید" حال تفسیر مسئول اجرای احکام از این جمله این است که باید بر علیه امین اموال به اتهام خیانت در امانت شکایت کنید در حالی که وکیلمان می گوید باید دادگاه یا حکم توقیف اموال نامادریمان را بدهد یا حکم جلب ایشان را صادر نماید. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، به نظر با توجه به‌ اینکه امین اموال تعیین شده و از استرداد امانت خودداری می کند باید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید علیه حافظ اموال شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
باید خلع ید او را از اموال غیرمنقول بخواهید