مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

سلام خدمت وکلای ارجمند پرونده دارم داخل شورا داخل سیستم ثنا نوشته در تاریخ 6/ 5/ 400 وقت رسیدگی به لحاظ ارسال پرونده جهت اظهار نظر قاضی شورا تجدید و به وقت نظارت تاریخ 30/ 5 /400 تغییر کرد یعنی چه سپاسگذایم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ظاهرا نسبت به پرونده رای صادر شده و از سوی شعبه به قاضی شورا ارسال وبا امضا وتایید ان به شما ابلاغ خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
یعنی فعلا وقت رسیدگی عقب افتاده تا قاضی شورا تصمیم مشخصی اتخاذ کنه