مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی

سلام وقت بخیر
روی سامانه نگاه کردم این پیام بود ممنون میشم راهنمایی کنید منظور چی هست.
تاریخ 1400/05/24 وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1400/06/16 تغییر کرد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرونده در شورای حل اختلاف است احتمالاً برای اظهار نظر نزد قاضی ارسال شده و هنوز بازنگشته است

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

وقت نظارت زمانی تعیین می شود که پرونده هیچ اقدامی ندارد و قاضی دستور جدیدی ندارد برای اینکه در سیستم پرونده تعریف شده باشد تاریخی را به عنوان وقت نظارت تعیین می کنند

نفيسه صادقی

سرکار خانم نفيسه صادقی :

سلام وقت نظارت مربوط به شعبه هست و کاری با شما ندارند در وقت مورد نظر یا در بعضی مواقع زودتر پرونده به نظر قاضی میرسد