مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام اگر در قبال چکی حکم جلب را گرفته باشیم و محکوم نتواند هزینه رو بپردازد
میتونه بعد از صدور حکم بر اساس قانون قسمت بندی کند .
اگر چند دفعه برای جلب رفته باشیم و موفق به جلب نشده باشیم باز میتونه قسمت بندی کند مبلغ را و اقساط هر ماه چقدر است. ایا میتونیم قسمت هایش را زیاد کنیم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

محکوم علیه در هر زمان می‌تونه دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به رو بده که البته همین امر می‌تونه با رعایت یکسری موارد دیگر مانع جلب نیز بشه

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
در امور مالی جلب و بازداشت بدنی استثنا بوده و مدیون می تواند دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به را در هر زمان به مرجع صالح تقدیم دارد.
اصولاً و بر مبنای متعارف یک سوم مبلغ بدهی به عنوان پیش پرداخت در نظر گرفته می شود.