مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آموزش و پرورش در هشتمین آزمون استخدامی

سلام
بنده در هشتمین آزمون استخدامی آموزش و پرورش که در شرایط کرونا در دی ماه 99 برگزار شد شرکت کردم و نفر اول رشته خودم شدم. مصاحبه هم که بعد از ازمون برگزار شد بسیار عالی انجام شد و حتی در مصاحبه به بنده اعلام کردند که صد در صد قبول هستم.
اما نتیجه نهایی که آمد، نفر دوم را بجای من استخدام کردندو در نمره های مصاحبه دست برده بودند .
به محض اینکه متوجه شدم و دو روز بعد از اعلام نتایج به دیوان شکایت کردم، به خود اداره اموزش و پرورش تهران م شکایت کردم که اداره نتیجه ای نداشت و گفتند تعداد شکایات زیاد بوده و هیچ کدوم رسیدگی نمیشه و جواب درستی ندادن.
در پرونده دیوان تمام مدارک رو ضمیمه کردم که بدون هیچ دلیل رو بنده رو رد کردند با اینکه هم رزومه سنگینی در زمینه رشته ای که قبول شده ام دارم و همینکه نفر اول شده ام در این آزمون و با بی انصافی و با پارتی بازی نفر دوم رو برداشتند. زمان رسیدگی رو اول ابان ماه 1400 زده، از وکلای گرامی خواهش میکنم نظرشون رو بفرمایند ایا امیدی هست؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام در دیوان عدالت اداری جلسه حضوری برگزار نمی گردد و شکایت به دیوان و شرح موارد در شکواییه مورد بررسی قرار می گیرد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت عنوان کنید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت ارائه فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba )