مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین کشاورزی ای که جزو منابع طبیعی است

با سلام،پدر بزرگ من دارای مقداری زمین کشاورزی است و آنها دارای سند نیستند و فقط قولنامه دارند و جزو منابع طبیعی هستند،یکی از پسران وی در آنجا چندین سال است که با زور به تنهایی کار میکند،ایا بعد از فوت پدربزرگ آن پسر میتواند آنها را باتوجه به اینکه چندین سال بر روی آنها کار کرده بردارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان مالکیت زمین های منابع طبیعی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر ماترک متوفی به همه ورثه خواهد رسید مگر مالک قبل از فوت ، ملک را به دیگری انتقال
بدهد
در مورد اینکه زمین ها جز منابع طبیعی است مالک می تواند بر علیه منابع طبیعی شکایت نمایید و دادخواست اعتراض به رای ملی شدن زمینها را به طرفیت منابع طبیعی مطرح نمایید و ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر تصرف حتی طولانی مدت، حق مالکیت ایجاد نمیکنه