مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین کشاورزی بر اساس سند اصلاحات ارضی

با سلام و وقت بخیر. به طور اتفاقی سند اصطلاحات اراضی زمین کشاورزی مادربزرگم را پیدا کردیم که مربوط به سال 48 است. پیوست آن نامه و امضای مستاجر زمین و اثر انگشتش وجود دارد.از نزدیکان شاهد بودند تا سال 1370 که مادربزرگ در قید حیات بودند به عنوان سهم الاجاره گاهی نقد و گاهی محصول دریافت می کردند. ولی از آن جایی که خانم بخشنده ای بودندبه مستاجر ضعیف فشار نمی آوردند.لازم به ذکر است مادربزرگ ملاک نبودند و این تنها زمین کشاورزی ارثیه پدرشان بوده است. پس از فوت مادربزرگ مستاجر هم فوت می کند و ورثه (ما) به علت عدم آگاهی از محل سند و حتی زمین و همچنین عدم مراجعه مستاجر به ما پیگیری انجام ندادیم. اما اکنون با پیدا شدن این سند قدیمی و پیوست استشهاد و جانمایی زمین و اثر انگشت مستاجر و شورا محل آیا این حق مالکیت همچنان برای ما محفوظ است ؟ یا آنها میتوانستند در این سالها سندی دریافت کرده باشند که مانع رسیدن ما به حقمان بشود؟ مراحل پیگیری چگونه است؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق سازمان اراضی اقدام به ثبت زمین به نام وراث نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام برای فهمیدن این مساله باید ابتدا زمین را تصرف کنید تا دیگر موضوعات مشخص شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دور از ذهن نیست متاسفانه ولی بر اساس همین سند و شواهد قابل دفاع هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام باید مدارک و مستندات شما ملاحظه تا چگونگی اقدام مشخص شود.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهار نظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد ‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دارد �میتوانید به سازمان اراضی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله سند اصلاحات اراضی معتبر و قانونی است

شما باید ابتدا انحصار وراثت نمایید و سپس دادخواست خلع ید را به طرفیت تمام ورثه متصرف مطرح نمایید و به سند اصلاحات اراضی و اجاره نامه استناد نمایید
و

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله ، بر مبنای اسناد مالکیت میتوانید نسبت به خلع ید متصرفین اقدام نمایید . در هر صورت نیاز به بررسی بیشتر ابعاد قضیه دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با ان سند و گواهی انحصار ورثه و استشهادیه دادخواست خلع ید بدهید به طرفیت هرکسی که متصرف زمین است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با استناد به سند فوق و گواهی انحصار وراثت نسبت به خلع یداقدام کنید