مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین کشاورزی و درختان آن

با سلام من یه قطعه زمین کشاورزی خریدم 3 سال پیش و مشغول به کار شدم با درختان حدودا 15 ساله گردو درختان هلو انگور و نهال بادام که خودم کاشتم و این زمین در قالب طرح کشاورزی بوده واگذاری دولت در سال 75 بوده همسایه ما که یک مزرعه شخصی بدون آب بوده در آن زمان دولت مقداری از مزرعه اون رو هم گرفته و به کشاورز واگذار کرده اون شخص در سال 80 و خورده ای مزرعه ش رو فروخته به شخص دیگری شخص جدید از طریق بنیاد مستضعفان سند بنچاق گرفته و حالا ادعای مالکیت میکنه به زمین های ما آیا میتواند کاری بکند اگر میتواند حساب و کتاب درختان چند ساله ما و اعیانی ما چگونه است مثل قانون خسارت قلع و قمع میباشد یا فرق دارد البته ما خودسرانه کار نکردیم مستاجر دولت بودیم هرسال هم اجاره پرداخت کردیم اجاره به شرط تملیک بوده و زیر نظر امور اراضی میخکوبی شده ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای دادن پاسخ صریح باید اسناد و مدارک شما بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این قطعه از زمین به عنوان اجاره به تملیکی به شما واگذار شده میتوانید از بنیاد مسکن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوا یا شکایت می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

فرشاد غلامی

جناب آقای فرشاد غلامی :

با سلام
نسبت به طرح دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما باید بررسی گردد تا بتوان پاسخ مناسبی ارائه کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نسبت به طرح دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان شخص باید اثبات مالکیت کند و شما با توجه به اینکه در ملک تصرف و مداخله داشته اید میتوانید با مدارک مالکیتی خود تحت عنوان تصرف عدوانی به صورت حقوقی و یا کیفری اقدام نمایید